U kunt een vaste donateur worden voor de Stichting Dierenopvangcentrum Groningen voor slechts €25,- per jaar!

Ook zijn wij blij met allerlei andere zaken zoals voer, handdoeken en andere spullen die ons helpen bij de verzorging van de dieren.

Eenmalig doneren?

Met uw bijdrage kunnen wij dieren in nood blijven helpen, en voorzien van voedsel, onderdak en medische hulp en dat is hard nodig is wel gebleken. Ook in 2021 hebben zij weer veel dieren opgevangen dit waren maar liefst 3450, deze zijn door particulieren, en de politie gebracht en door de opvang zelf opgehaald.

De behoefte aan opvang voor in het wild levende dieren en voor huis en hobbydieren is groot.

Zonder geld voor diervoeders, medicijnen en schoonmaakmiddelen maar ook voor de energie- en waterrekening en onderhoud aan onze ambulance kunnen wij het werk niet blijven doen.

Om u een idee te geven wat wij met uw bijdrage kunnen doen zet ik een aantal gegevens op een rij:

·         Met € 5,00 kunnen wij voor 1 week schoonmaakmiddelen kopen.

·         Met € 25,00 kunnen wij de dieren gedurende 1 maand van alle benodigde medicijnen en verbandmiddelen ( en zo nodig een consult bij de dierenarts) voorzien.

·         Met € 35,00 kunnen wij alle dieren gedurende 1 week van voer voorzien.

 Uiteraard heeft de stichting ook nog de maandelijkse vaste lasten en kosten.

Met 10.000 euro kan de opvang een heel jaar verder.

Een vaste bijdrage is ook welkom, dan kunt u het over maken naar Stg. Dierenopvangcentrum Groningen IBAN:NL44 INGB 0006188992

Doneeractie (online)

In 2019 is er een online doneer actie opgestart hierbij kan er makkelijk geld gedoneerd worden aan de stichting. Druk op onderstaande knop voor onze doneer pagina