Naast asielopvang is er voor diverse diersoorten ook een pensionmogelijkheid bij het dierenopvangcentrum. Dit betekent dat u uw huisdier tijdens uw vakantie tijdelijk bij het dierenopvangcentrum kan brengen. Zo weet u zeker dat het dier tijdens uw afwezigheid goed wordt verzorg. Er wordt uiteraard gezorgd voor voer, water en een schoon verblijf. Daarnaast krijgt het dier voldoende aandacht en wordt het, indien u dat wenst en het dier voldoende tam is, geregeld even uit het hok gehaald. Voer en overige benodigdheden worden normaal gesproken door het dierenopvangcentrum geleverd, maar als uw huisdier een speciaal dieet volgt of medicijnen nodig heeft, vragen wij u deze mee te brengen voor de gehele pensionperiode.

Wat kost het?
De pensionkosten zijn telefonisch op te vragen gezien dit per diersoort verschilt. In de pensionkosten zijn de kosten van voer, bodembedekking en dergelijke al inbegrepen, maar eventuele dierenartskosten en medicijnen niet. Deze komen, indien nodig, ook voor uw rekening). U kunt contant betalen op het moment dat u uw dier weer op komt halen.

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen en uiteraard bent u van harte welkom om langs te komen zodat u kunt kijken waar de dieren worden gehuisvest.